Overslaan en naar de inhoud gaan

TBI

Technology / Industry
Locatie: Rotterdam
6.000 medewerkers
Naar de website

Werken bij TBI

Wie zijn wij

TBI is een groep van ondernemingen die onze leefomgeving op een duurzame manier vernieuwt, inricht en onderhoudt. TBI is een netwerkorganisatie met hoogwaardige, specialistische expertise op het gebied van Techniek, Bouw en Infra. We zijn groot als het moet, en compact als het kan en willen investeren. In mensen en in innovatie. Wij zijn bij uitstek gericht op de toekomst. Ons werk heeft niet alleen een grote, maar ook een langdurige impact op het leven van mensen.

Wie wij zoeken voor onze traineeships

Ben jij (bijna) afgestudeerd en wil jij een uitdagende carrière binnen TBI waarmee je je eigen toekomst maakt? Durf jij vooruit te denken en denk jij daarbij in mogelijkheden in plaats van in ‘onmogelijkheden’? Heb je passie voor techniek, resultaat en mensen en wil je jezelf snel ontwikkelen op zowel persoonlijk als inhoudelijk vlak? Dan ben jij de TBI acdmy Trainee waar wij naar op zoek zijn.

Kennismaken en solliciteren bij

Begint jouw carrière bij TBI? Wij geven talent graag de ruimte. Voor meer informatie over het TBI acdmy traineeship kun je contact opnemen met Eveline Arkesteijn, Recruitment Consultant bij TBI via het nummer 06-30007502.

Wil je solliciteren voor het traineeship? Stuur dan jouw cv en motivatiebrief naar [email protected]