Overslaan en naar de inhoud gaan

L'Oréal

FMCG
Locatie: Hoofddorp
420 medewerkers
Naar de website

Werken bij L'Oréal 

Wie zijn wij

L'Oréal is al meer dan 100 jaar wereldleider in de cosmetica business en is een van de grootste FMCG bedrijven. 1 miljard consumenten over de hele wereld gebruiken onze producten en wij streven ernaar 1 miljard nieuwe consumenten te bereiken voor 2020. Met onze 27 merken voldoen we aan de verschillende consument behoeften.

 In onze Nederlandse vestiging, vlakbij Amsterdam, werken we met 420 mensen om te streven naar een nummer 1 positie voor al onze merken. Als innovatief en dynamisch bedrijf introduceren wij iedere maand nieuwe producten op de markt en verkopen wij jaarlijks 53 miljoen producten. 

Om onze toppositie in de markt te behouden, zijn we op zoek naar ambitieuze mensen, met sterke overtuigingen en ideeën. Mensen die avontuurlijk zijn en uitdaging zoeken. We zoeken toekomstige leiders die graag “the extra mile” gaan en het verschil willen maken.

“A company is not walls and machines, it’s people, people and people”

(Eugène Schueller, founder of L’Oréal)

Bij L’Oréal werk je met gedreven en gepassioneerde mensen en management dat jou stimuleert te excellereren.  L’Oréal biedt een internationale en diverse werkomgeving waar plezier fundamenteel is in onze teams. Als je bij L’Oréal start, krijg je eigen verantwoordelijkheden vanaf dag 1. Om je te ontwikkelen, bieden wij een introductie programma,  mentor, coaching en een individueel trainingsprogramma. Bij L’Oréal bouw je je eigen carrière, gedreven door jouw ambities en capaciteiten. Internationale stappen kunnen hier een onderdeel van zijn. 

Wie wij zoeken

Intern Development Program

L’Oréal investeert in de ontwikkeling van jong talent. L’Oréal biedt tijdens jouw stage het Intern Development Program aan, een ontwikkelingstraject speciaal voor stagiairs. Het IDP biedt gedurende de stageperiode: een welkomstpresentatie, persoonlijke begeleiding, presentatiemogelijkheden, officiële evaluaties en sociale evenementen (lunches, borrels, etc.).

L’Oréal biedt stages in de disciplines van Marketing, Sales, E-Commerce, Finance, Supply Chain, Human Resources, Corporate Communicatie en Public Relations. Naast het ervaren hoe het is om te werken binnen een jong, energiek en dynamisch bedrijf, bieden wij stages aan vol verantwoordelijkheden met de kans na een succesvolle stage aangenomen te worden voor een Young Graduate Program.

Young Graduate Program

Als je bij L’Oréal start, krijg je eigen verantwoordelijkheden vanaf de eerste dag. Bij L’Oréal zul je werken met gedreven en gepassioneerde collega’s en met managers die jou stimuleren het beste uit jezelf te halen. L’Oréal biedt een internationale en diverse werkomgeving waar gezelligheid, naast serieus werk, fundamenteel is in onze teams. L’Oréal neemt haar verantwoordelijkheid als corporate citizen, waar jij als medewerker zelf een actieve rol in kunt spelen.

Wij breken met de huidige trend van vast-omlijnde en algemene traineeships; wij geloven dat iedere carrière uniek is. Daarom bieden wij elke nieuwe werknemer een individueel afgestemd Follow up & Integration Track (FIT) aan. Dit bestaat uit een introductie programma, een mentor, coaching en een individueel trainingsprogramma aan. Trainingen kunnen zowel lokaal zijn als op ons hoofdkantoor in Parijs. Een verrijkende ervaring waar je internationale peers zult ontmoeten. Na jouw individuele FIT ben jij in staat om als echte professional je eigen carrière, gedreven door jouw ambities en capaciteiten op te bouwen. Bij L’Oréal zul je snel groeien en ontwikkelen. Internationale stappen kunnen hier een onderdeel van zijn. Per jaar nemen wij gemiddeld 25 Young Graduates aan op verschillende afdelingen De disciplines waar jij in kunt starten zijn Marketing, Sales, Finance en Supply Chain.

Bij L’Oréal maken wij geen onderscheid in geslacht, etniciteit of leeftijd.

“A diversified workforce in every function and on all levels strengthens our creativity and our understanding of consumers and it enables us to develop and market products that are relevant“.
(Jean-Paul Agon, chaiman and CEO of L’Oréal) 

Bezoek onze carrière mogelijkheden op careers.loreal.com